'Niet langer de traditionele tussenpersoon maar een vertrouwensadviseur voor de relatie'

'Niet langer de traditionele tussenpersoon maar een vertrouwensadviseur voor de relatie'

Na 18 jaar als werknemer in de financiele dienstverlening actief te zijn geweest is het nu tijd om als zelfstandig ondernemer deze markt te betreden. Wij, Jolanda en Martin Hofma, zullen uw vragen omtrent uw verzekeringen, uw inkomen, uw vermogen en al uw overige financiele vragen onderzoeken en beantwoorden. Wij verwelkomen u graag als relatie, maar ook indien u de behoefte heeft uw huidige situatie aan een second opinion te onderwerpen, zijn wij u graag van dienst.

 

U kunt voor elk onderwerp bij ons terecht, aangezien wij uitstekende samenwerkingsverbanden hebben, kunnen wij u ook helpen en ondersteunen bij specialistische vraagstukken over pensioenen en hypotheken.

Onze samenwerkende partners werken conform onze richtlijnen; onze relatie staat centraal en krijgen een persoonlijke en passend advies. 

Jolanda

Jolanda Hofma
administratie

Martin

Martin Hofma
verzekeringsadviseur

Onze branche staat al jaren in het teken van grote wijzigingen, onder meer op het gebied van verzekeringsdekkingen, provisies en de wijziging van benadering van relaties. De verzekeringsdekkingen zullen wij daar waar mogelijk altijd aanpassen aan uw wensen, wij zullen altijd streven naar maatwerk voor u als particulier en voor u als ondernemer.

In onze branche is het woord provisie een 'beladen' woord geworden. Niet in alle gevallen is provisie een slechte oplossing, maar wij zullen zeker ook andere constructies met u doorspreken. Uurtarieven, vaste bedragen en abonnementen tarieven zullen zeker met u besproken kunnen worden en zijn in veel gevallen wellicht een uitstekende oplossing en passend bij uw situatie. Tijdens de verschillende adviezen zal naast de wensen en verzekeringsbehoeften ook dit onderwerp worden besproken.

Het centraal stellen van de relatie moet weer boven aan de agenda gaan staan en dat gaan we creëren bij Assurantie Advies Hofma. Het directe kanaal heeft duidelijk een groot deel van de markt ingenomen. In onze ogen ten koste van de daadwerkelijke service aan de relatie. Verder zijn de grote partijen meer bezig met eigen doelen en hebben ze steeds minder tijd voor het daadwerkelijke doel: U!  De persoonlijke benadering van de relatie is duidelijk minder geworden en wij zullen de behoefte aan deze juiste benadering herstellen. Door een persoonlijke en passende advies willen wij onze relaties een prettig gevoel geven. Gesprekken die meer inhouden dan zomaar een verzekering aanschaffen. Gewoon weer terug naar een service zoals het hoort.

Wij willen en zullen een vertrouwensadviseur zijn voor onze relaties.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met Jolanda

055 31 25 038

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met Jolanda

055-3125038